14 ch.Poachers and Poaching
English · On the rack since
Poachers and Poaching is a novel in English. The chapters are read in the official app.
Keep reading in the official app
- 1 Install the official app from your store.
- 2 Open it and search for Poachers and Poaching.
From the back cover
This historic book may have numerous typos and missing text. Not indexed. Not illustrated. 1891 edition. Excerpt: ... CHAPTER VITI. MINOR BRITISH GAME BIRDS. At the time of the heaviest bird migrations in autumn, vast flocks of woodcocks pitch on the English coasts. They stay through the winter, and in spring the majority again cross the wild North Sea en route to their northern breeding haunts. The woodcock is a \"shifting\" species, and just as any bird is erratic in its wanderings, so it is interesting to naturalists. The British Association is already on the track of the \"woodsnipe,\" as are several individual observers in a more literal sense. There was a time when the nesting of the woodcock in England was of such rare occurrence as to be recorded in the natural history journals. We now know that it has bred in almost every English county, and that the number of birds which remain in our woods to breed is annually increasing. This fact proves that the woodcock's habits are being modified, and ornithologists have now to discover the reasons of its extended range. In corning to this country, woodcocks generally travel in the night and against a head-wind. Those which are exhausted pitch upon the east coast, and here lie resting until nightfall, when they pass on. The probability is that if these birds had not experienced a rough passage they would not have touched the eastern seaboard, but would have kept well in the upper currents of the air, and first dropped down in our western woods or even those of Ireland. The migratory bodies are usually preceded by flocks of tiny goldcrests; and so invariable is this rule that the latter have come to be called \"woodcockpilots.\" The males precede the females by a few days; the latter bringing with them the young that have been bred that year. It is a point worthy of notice, and one upon which much confusion...
Contents
Every chapter of this book is read in the official app.
Chapter isn’t on this rack. Open the official app to pick up right there.
Readers also picked
- When Mom Only Loved Me CleanFantasy
Ch. 1–2 free - The Girl They Buried AliveReal Life
Ch. 1 free - Married In Name, Auctioned In BedReal Life
Ch. 1–2 free - Every Lie You Tell Comes TrueReal Life
Ch. 1 free - Apocalypse My Useless Skill Became S-RankReal Life
57 ch. - Midnight Confessions:Forbidden Fantasies14 ch.Midnight Confessions:Forbidden FantasiesReal Life
- Hemlock and RosesReal Life
26 ch. - Who's Laughing Now?Real Life
Ch. 1–2 free - Your Lie Cost You MeReal Life
Ch. 1–2 free - Echoes of BetrayalCh. 1 freeEchoes of BetrayalReal Life
Questions at the counter
Where can I read Poachers and Poaching?
In the official app. The buttons on this page take you there.
What is Poachers and Poaching about?
This historic book may have numerous typos and missing text. Not indexed. Not illustrated. 1891 edition. Excerpt: ... CHAPTER VITI. MINOR BRITISH GAME BIRDS. At the time of the heaviest bird migrations in autumn, vast flocks of woodcocks pitch on the English coasts. They stay through the winter, and in spring the majority again cross the wild North Sea en route to their northern breeding haunts. The woodcock is a \"shifting\" species, and just as any bird is erratic in its wanderings, so it is interesting to naturalists. The British Association is already on the track of the \"woodsnipe,\" as are several individual observers in a more literal sense. There was a time when the nesting of the woodcock in England was of such rare occurrence as to be recorded in the natural history journals. We now know that it has bred in almost every English county, and that the number of birds which remain in our woods to breed is annually increasing. This fact proves that the woodcock's habits are being modified, and ornithologists have now to discover the reasons of its extended range. In corning to this country, woodcocks generally travel in the night and against a head-wind. Those which are exhausted pitch upon the east coast, and here lie resting until nightfall, when they pass on. The probability is that if these birds had not experienced a rough passage they would not have touched the eastern seaboard, but would have kept well in the upper currents of the air, and first dropped down in our western woods or even those of Ireland. The migratory bodies are usually preceded by flocks of tiny goldcrests; and so invariable is this rule that the latter have come to be called \"woodcockpilots.\" The males precede the females by a few days; the latter bringing with them the young that have been bred that year. It is a point worthy of notice, and one upon which much confusion...
We only stock the preview chapters and book details the publisher lets us show. The complete book is sold and read in the official app.